It Heidenskip
Tel 0514 - 523013
Mob. 06 - 20991563
E-mail: info@loonbedrijfbuma.nl

Home
Nieuws
Loonbedrijf
 • Bemesten
 • Zaaien
 • Gewasbescherming
 • Oogsten
 • Grondverzet
 • Sleufsilo en kavelpaden
 • Allerlei
 • Lasergestuurd afreien
 • Tuin & bestrating
  Verhuur & verkoop
  Contact

  Bemesten

  Met de sleepslangbemester: Met de veenhuis sleepslangbemester kunnen wij vroeg in het jaar beginnen met bemesten. De Veenhuis bemester is voorzien van schijven om de mest in de grond te brengen. De elementen kunnen per 2 worden afgesloten om niet boven een greppel te bemesten of om overlap te voorkomen. De bemester hangt achter een driewieler met brede banden met achter de cabine een buffer tankje van ongeveer 4 kuub. Op deze manier kan de pomp bij de put op vol vermogen doordraaien en ontstaat er geen capaciteit verlies. Voorop hebben we nog een haspel gemonteerd waar nog 300 meter sleepslang op zit. Zo is de start sneller en zijn ze eerder klaar met opruimen. De bemester heeft een doorstroommeter om exact te bemesten. De driewieler is uitgerust met GPS besturing voor een perfecte aansluiting. Bij de put staat de Schouten pompwagen met turbovuller voor een hoge pompcapaciteit ook weer met doorstroommeter en watermeter om precies het juiste mengsel naar de bemester te sturen.

   

  Met de tank: Dit is een 16 kuubs tandemas tank met schuifas. Aan de zuigarm zit een hydraulische aangedreven turbovuller. in combinatie met de verdringerpomp is de tank snel vol. Achter de tank hangt een 9 meter brede bemester met schijven met een grote diameter voor een lage rol weerstand en voor perfect werk of een Evers rijenbemester voor de maisteelt.  Of een 11,5 kuubs Kaweco double twin tank, wat inhoud dat er vier grote trekkerbandenvan elk 65cm breed onder de tank zit,dit in combinatie met een topdruk cilinder geeft een ideale gewichts verdeling. Hierachter hangt een slootsmid sleufkouter bemester van 7mtr. breed. De hoeveelheids regeling wordt computer gestuurd zodat er altijd de excacte dosering op het land komt. Ook kunnen we hier onze bouwland bemester achter hangen om uw bouwland te bemesten.

  Vaste stalmest, dit doen we met de Tebbe breed strooier. De combinatie met haspels met strooi schijven geeft een mooi resultaat. Deze wagen is ook uitgerust met brede banden op tandem. Met deze wagen strooien wij ook vochtige kalksoorten zoals ankal, limkal e.d.

   

  Loonbedrijf Gebr Buma

  Heidenskipsterdyk 40/A
  8724HX It Heidenskip

  E-mail: info@loonbedrijfbuma.nl
  Tel. 0514 523013

   Privacyverklaring.pdf.pdf Privacyverklaring

  2014 loonbedrijfbuma.nl - Makke troch Roelof Fopma.nl